Uncategorized

כתבה עלינו בעיתון “גלובס”

עיתון "גלובס", אחד מהעיתונים המובילים בישראל בתחום הכלכלה והעסקים, פרסם לאחרונה כתבה שעוסקת בפעילותנו. הכתבה מעניינת ומספקת פרספקטיבה חדשה על השוק המקומי של היין, ועל החלק שלנו לתחום זה. לכתבה המלאה לחצו כאן

המשך לקרוא

Uncategorized

בכותרות: כתבה עלינו בעיתון “הארץ”

לאחרונה, עיתון "הארץ" פרסם כתבה שעוסקת בפעילותנו, הסיפור שמאחורי העסק ובחלק שלנו בתרבות היין בארץ. הכתבה מציעה מבט מעמיק ומעניין על הדרך שבה אנחנו עובדים ומה עומד מאחורי הבחירות שלנו. לכתבה המלאה לחצו כאן

המשך לקרוא

Uncategorized

טעימה עיוורת: כיצד אנחנו בוחרים את היינות החדשים לאתר שלנו

אם תשאלו אותנו, אין דרך טובה יותר לבחור יינות חדשים לאתר מאשר להעזר בדעתכם, הלקוחות הנכבדים. כך אנחנו מבטיחים שכל יין שנכנס לאתר מקבל את האישור הגבוה ביותר – שלכם. איך אנחנו עושים זאת? דרך טעימות עיוורות שאנחנו מעריכים עבור לקוחות נבחרים. כך זה קורה >>

המשך לקרוא

Uncategorized

טעימת יינות אקסקלוסיבית: אירוע שלא ישכח

לאחרונה, ערכנו אירוע מיוחד שלא ישכח כל כך מהר. זה לא היה רק עוד אירוע, אלא חוויה אינטימית ואקסקלוסיבית ללקוחות האתר שלנו בלבד. כמה כיף היה לפגוש ולהכיר את כולכם גם במציאות! תודה לכל מי שהגיע, ואנחנו כבר מחכים לאירוע הבא. האירוע פיצות ויינות האירוע התחיל עם טעימות של כל היינות שלנו, מיון מדהים שכלל יינות אדומים, לבנים, רוזה ואף יינות מתוקים. לצד היינות, הגישנו פיצות טריות וטעימות, כדי להשלים את החוויה. בריכה מה יכול להיות יותר נעים מטעימת יין ליד הבריכה? הבריכה הייתה המקום המושלם להירגע, לשחרר ולהנות מהיינות שלנו באווירה רגועה. דיג'יי לא יכולנו לעשות את זה ללא מוזיקה מעולה, כך שזרזנו להביא דיג'יי שדאג לרקוע את...

המשך לקרוא

Uncategorized

האמרונה: היין האיטלקי שכובש את העולם

אם יש יין אחד שמייצג את האלגנטיות, העומק והטרדיציה של יינות איטליה, זה האמרונה. מגיע מאזור ונטו בצפון איטליה, האמרונה הוא יין אדום עשיר ומרוכז שמצליח לכבוש את ליבות חובבי היין ברחבי העולם. בפוסט זה, נחקור את הסיבות לכך ונגלה מה הופך את האמרונה לכזה מיוחד. הייחודיות של האמרונה תהליך הייבוש אחת התכונות הייחודיות של האמרונה היא השיטה בה הוא מיוצר. הענבים נקטפים ונשמרים בחדרים מיוחדים לייבוש למשך כמה חודשים. תהליך זה מרכז את הסוכרים והטנינים בענבים, ונותן ליין את העומק והעוצמה הכל כך מאפיינים לו. טעמים וניחוחות האמרונה מציע פלטת טעמים רחבה הכוללת פרי יער, תיבול, ונגיעות של תבלינים כמו וניל וקינמון. היין גם מציע ניחוחות של טבק, עור ואף קפה, המעניקים לו יכולת להתיישן...

המשך לקרוא

Uncategorized

מארזי יין כמתנה: הדרך המלאה טעם לפנק ולהתרשם

אחת הדרכים הטובות ביותר להרשים או לפנק אדם יקר היא דרך הקיבוד. ומה יכול להיות יותר מפנק ממארז יין מפנק? בפוסט זה, נצלוח לעומקים של העולם המרתק של מארזי יין כמתנות ונגלה אילו יינות יכולים להפוך את המתנה שלכם לבלתי נשכחת. למי מתאימים מארזי יין? מארזי יין הם מתנה מושלמת לכל אירוע ולכל קהל. חגים, ימי הולדת, אירועים חברתיים, או פשוט כדי להראות תודה - מארז יין יכול להתאים לכל סיטואציה. יינות לכלול במארז יין אדום כבד - כגון קברנה סוביניון או מרלו, יתאימו לאירועים חגיגיים ולאנשים שאוהבים יינות עשירים. יין לבן קליל - כגון שרדונה או סוביניון בלאן, מתאימים לאירועים קזואליים ולאנשים שאוהבים יינות פרישים. רוזה או יין פורח - למי...

המשך לקרוא

Uncategorized

דקנטר ויין אפסימנטו: שילוב מושלם לחוויה ייחודית

בעולם היין, ישנם רגעים שבהם הכל מתחבר: היין, האווירה, וכמובן, הכלים שבהם אנו משתמשים. דקנטר ויין אפסימנטו הם שני רכיבים שיכולים להפוך כל ארוחה או אירוע לחוויה יוצאת דופן. בפוסט זה, נצלוח לעומקים של שני הנושאים ונבין איך הם יכולים להשלים אחד את השני. מהו דקנטר? דקנטר הוא כלי זכוכית או קריסטל המשמש לאוורור יין. התהליך מכיל שפיכת היין מהבקבוק לדקנטר, דבר שמאפשר ליין להתחמצן ולשחרר את טעמים וארומות שטמונים בו. דקנטרים יכולים להיות מעוצבים בצורות שונות, מכך שמטרתם היא להגדיל את הפנים הפוגעות באוויר. יין אפסימנטו אפסימנטו הוא יין אדום איטלקי מאזור ונטו, והוא ידוע בטעמים העשירים והמתוקים שלו. היין מיוצר מענבים שיובשים לפני התסיסה, דבר שמעניק לו רמות סוכר גבוהות וטעמים מרוכזים. אפסימנטו הוא...

המשך לקרוא

Uncategorized

יינות אדומים: טעמים, ארומות וסיפורים מאחורי הבקבוקים

יינות אדומים הם חלק בלתי נפרד מהתרבות הגסטרונומית והקולינרית ברחבי העולם. בפוסט זה, אנו נעקוב אחרי ארבעה יינות אדומים מיוחדים, כל אחד עם טעמים, ארומות וסיפורים שונים. היינות שנבחרו הם: דולצ'טו ד'אלבה אנג'לי, אלנה – ברברה ד’אלבה פרימיום ליין, נרו דאבולה רזרב 2019 ואמרונה דה לה ולפוליצלה קלאסיקו. דולצ'טו ד'אלבה אנג'לי דולצ'טו ד'אלבה אנג'לי הוא יין אדום ייחודי מאזור פימונטה שבאיטליה. היין מציע טעמים של פירות יער, וניל וטבק, והוא מצוין לשילוב עם אוכלים כבדים כמו ניוקי וסטייק. היין נחשב ליין עגלגל, והוא מתיישן בחביות עץ למשך שנה לפחות. אלנה – ברברה ד’אלבה פרימיום ליין אלנה הוא יין ברברה ד'אלבה מהדרגה הפרימיום. היין מציע טעמים עשירים של דובדבן, פלפל שחור וקפה. היין מתיישן בחביות עץ אלון...

המשך לקרוא

Uncategorized

יין: המשקה שכבש את העולם ואיך להנות ממנו כמו מומחה

יין הוא לא רק משקה אלכוהולי, הוא חוויה. כל בקבוק הוא סיפור, כל כוס יין היא חוויה חדשה. בפוסט זה, נצלוח לעומקים של היין - מהיסטוריה, דרכים לטעימה, ואיך לבחור את היין הנכון לכל ארוחה או אירוע. היסטוריה קצרה יין הוא אחד המשקאות הכמיהים הראשונים שנעשו על ידי האדם, והוא נחשב לאחד מהמשקאות הכי ישנים בעולם. היין התפתח במשך אלפי שנים, והוא נחשב לחלק בלתי נפרד מהתרבות האנושית. כל תרבות יש לו את היינות הייחודיים לה, וכל אזור גידול מציע יינות עם טעמים וארומות שונות. כיצד לטעום יין כמו מומחה הריח - לפני שאתם שותים, הריחו את היין. זה יכול לתת לכם רמזים על הטעמים שתחוו. הצפה - תבדקו את...

המשך לקרוא

Uncategorized

קארל מיי ריזלינג: היין שמשדרג את כל ארוחה

אחד היינות הפופולריים והאהובים ביותר בעולם היין הוא הריזלינג, ואחת המותגים המובילים בתחום זה הוא קארל מיי. בפוסט זה, נצלוח לעומקים של היין המיוחד הזה ונבין מה הוא הופך אותו לבחירה מושלמת לכל ארוחה. היסטוריה ומקורות קארל מיי הוא מותג גרמני שנוסד בשנת 1868 ומאז הוא מפיק יינות איכותיים מהאזורים הטובים ביותר של גרמניה. הריזלינג של קארל מיי מגיע מאזור המוזל שבגרמניה, אזור שנודע כאחד הטובים ביותר לגידול ענבי ריזלינג. טעמים וארומות הריזלינג של קארל מיי מציע פלטה רחבה של טעמים וארומות. היין מתחיל בטעמים פירותיים של תפוחים ירוקים, אננס ופרחי הסגול, ומסתיים בסיומת מתוקה וארוכה. האזונה בין המתיקות לחומציות הופכת אותו ליין מאוד מאוזן. איך לשתות? הריזלינג של קארל...

המשך לקרוא